• Honey Yellow

  • Woodstock 15”

  • Design Pack 1


Deplasați spre stânga și spre dreapta

pentru a mișca vehiculul.


Apăsați și mențineți apăsat butonul din stânga

și deplasați mouse-ul spre stânga și spre dreapta pentru a mișca vehiculul.

360°
More Designs

...se încarcă

Consumul de combustibil up! TSI 66 kW în l/100 km: urban 5,5 / extra-urban 3,8 / mixt 4,4; emisii CO2, mixt, în g/km: 101; rata de eficiență: B ****
Consum de energie e-up!, kWh/100 km: 11,7 (mixt), emisii CO2 în g/km: 0 (mixt); rata de eficiență: A+
Consum de combustibil, m3/100 km: 5,6 (urban), 3,9 (extra-urban), 4,5 (mixt), emisii CO2 în g/km: 82 (mixt); rata de eficiență: A**

Conectivitate.

Destinația noastră: World Wide Web.

Cu opțiunea Volkswagen „maps + more”, vă puteți trimite cu ușurință noul up! pe internet: trebuie doar să instalați aplicația corectă, să așezați smartphone-ul în suport și ați pornit!

radio
“composition phone“.

Un sunet excelent pentru dumneavoastră.

Acest radio are mai multe de oferit, nu doar un sunet cu adevărat bun: opțiunea radio „composition phone” vă permite să vă conectați smartphone-ul la up! și să rămâneți conectați cu lumea cât timp sunteți pe drum.

Navigare „maps + more”.

Pur și simplu pe drumul cel bun.

V-ați blocat în mijlocul junglei urbane și nu sunteți sigur pe unde să o luați? Cu navigarea opțională „maps + more”, veți merge întotdeauna în direcția bună – și în 2D și 3D, online sau offline.

“maps + more“ navigation.

Urechea pentru telefon și mâinile pentru volan.

Nu pierdeți legătura, mai ales cu drumul – evitarea distragerilor vă ajută să ajungeți la destinație în siguranță. Funcția de telefon a aplicației opționale „maps + more” vă ajută în acest sens, de exemplu vă permite să căutați contacte în agenda telefonică utilizând recunoașterea rapidă a scrisului de mână.

“maps + more“
control media.

Muzica este up!

În viitor, nu veți mai asculta niciodată aceeași melodie de două ori, nici chiar în cea mai lungă călătorie: datorită funcției de control media a aplicației opționale „maps + more”, puteți reda muzică direct de pe smartphone, card SD sau MP3 player sau prin radio.

Volanul multifuncțional.

Țineți totul sub control.

Cu volanul multifuncțional opțional, nu controlați doar mașina dumneavoastră up!, ci și radioul, playerul media sau telefonul. Puteți avea în permanență mâinile pe volan și să țineți up! complet sub control.

Pachete unice.

Șic până la cele mai mici detalii.

Deveniți designer și configurați up! după propriul gust! Alegeți din trei pachete de design, două pachete de plafon sau două pachete de culoare.***

Roți..

Depinde doar de dumneavoastră.

Aveți propriul stil –iar noul up! are jantele din aliaj potrivite. Selectați dintr-o serie de modele diferite: de la clasic și elegant la dinamic și sportiv.

Faruri.

Pentru a vedea și a fi văzut.

Noul up! nu arată bine doar de aproape. Datorită farurilor cu fază scurtă și farurilor de zi LED ca echipare standard, veți arăta grozav și de la distanță și, dacă este necesar, veți putea vedea mult în depărtare datorită fazei lungi.

Siguranță.

Nu este o chestiune de dimensiune.

Modelul up! este echipat cu un concept de siguranță modern pentru care a primit cinci stele Euro NCAP. Funcția opțională de frânare de urgență în oraș a primit, de asemenea, Premiul european NCAP pentru tehnologii avansate de siguranță.

Sharing per Facebook

Rechtlicher Hinweis

Bitte stellen Sie sicher, dass die Empfänger mit dem Erhalt von Werbung per Verlinkung über Facebook einverstanden sind. Vergewissern Sie sich daher vor Verwendung der angebotenen Dienste, ob ein derartiges Einverständnis vorliegt.

»weiter
*) Unele imagini descriu echipamente speciale, disponibile în schimbul unor costuri suplimentare. Anumite detalii ale vehiculelor, prezentate aici, pot varia față de gama actuală de produse germane. Modele eco-up și load-up! nu sunt disponibile în România.
**) Beats, Beats by Dr. Dre, the b logo, și BeatsAudio sunt mărci înregistrate ale Beats Electronics, LLC.
***) După unul până la trei ani sau, într-un climat foarte cald, în termen de un an, folia decorativă poate prezenta semne de uzură și îmbătrânire, în special atunci când este expusă la lumina directă a soarelui. În cazul în care folia decorativă rămâne pe vehicul o perioadă de timp mai lungă, pot deveni vizibile diferențe optice între zona de finisaj a vopselei protejată de folia decorativă și zonele neacoperite.
1) Consum de combustibil, m3/100 km: 5,6 (urban), 3,9 (extra-urban), 4,5 (mixt), emisii CO2 în g/km: 82 (mixt); rata de eficiență: A**

2) Consum de energie e-up!, kWh/100 km: 11,7 (mixt), emisii CO2 în g/km: 0 (mixt); rata de eficiență: A+

Mașinile noastre sunt echipate în mod standard cu anvelope de vară. Din 4 decembrie 2010, există o cerință legală în Republica Federală Germania de a vă echipa mașina cu anvelope M+S sau anvelope pentru toate anotimpurile în caz de polei, zăpadă, lapoviță, gheață sau îngheț pe drumuri. Dealerul dumneavoastră Volkswagen va fi bucuros să vă ajute.

Valorile afișate au fost calculate în conformitate cu metodele de măsurare prevăzute de lege. Valorile nu se referă la un singur autovehicul individual și nu fac parte din ofertă. Acestea sunt prezentate exclusiv pentru a putea face comparație între diferite modele de autovehicule. Consumul de carburant/emisiile de CO2 ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/conținutul energetic al bateriei autovehiculului, ci sunt de asemenea influențate de condus și de alți factori netehnici (de exemplu condițiile de mediu).

Elementele suplimentare de echipamente și accesorii (piese complementare, anvelope, etc.) pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, precum greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, și pot afecta consumul de combustibil / consumul de energie și performanța în același mod ca și condițiile meteorologice și de trafic.

Notă în conformitate cu Directiva 1999/94/CE în versiunea aplicabilă curentă: Informații suplimentare privind valorile oficiale referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 specifice oficiale ale autoturismelor sunt disponibile în ghidul UE „Informații cu privire la consumul de carburant, emisiile de CO2 și consumul de energie pentru autoturisme noi” care este disponibil gratuit la reprezentanțele de vânzare, de la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Straße 1, D-73760 Ostfildern, Germania și la www.dat.de.

Nivelurile de eficiență sunt acordate vehiculelor pe baza emisiilor CO2 ale acestora, ținând cont și de greutatea fără încărcătură a vehiculului. Vehiculele cu eficiență medie sunt evaluate D. Vehiculele care sunt superioare mediei actuale sunt evaluate A+, A, B sau C. Iar vehiculele care sunt inferioare mediei sunt clasificate E, F sau G.

Cifrele referitoare la consumul de combustibil se referă la modelul oferit spre vânzare în Germania. Caracteristicile echipamentelor și consumul de combustibil / consumul de energie pot varia de la țară la țară. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră Volkswagen.