Noul up! beats.

Alimentat cu sunet.

Consumul de combustibil up! TSI 66 kW în l/100 km: urban 5,5 / extra-urban 3,8 / mixt 4,4; emisii CO2, mixt, în g/km: 101; rata de eficiență: B ****
Consum de energie e-up!, kWh/100 km: 11,7 (mixt), emisii CO2 în g/km: 0 (mixt); rata de eficiență: A+
Consum de combustibil, m3/100 km: 5,6 (urban), 3,9 (extra-urban), 4,5 (mixt), emisii CO2 în g/km: 82 (mixt); rata de eficiență: A**

Sistem de sunet de la BeatsAudio.

Plăcerea pură a muzicii.

Doar sunetul live este mai bun: un amplificator cu 8 canale, de 300 W, cu procesor de semnal digital, împreună cu șapte difuzoare premium instalate în întregul interior și un subwoofer creează un sunet bogat, clar precum cristalul în noul up!**

Trapă panoramică.

Sezonul în aer liber poate începe.

Deschideți trapa, dați mai tare cântecul preferat și bucurați-vă de soare – ce altceva v-ați mai putea dori? Datorită noului up! beats, cu înclinare facultativă și trapă panoramică glisantă!

Interior.

Pe drum, în cel mai bun loc.

Accente precum lumina ambientală albă, conceptul de bord „în adâncime” sau tapițeria scaunelor „beats” oferă această ambianță elegantă interiorului noului dumneavoastră up!. Stilul dumneavoastră este reflectat, de asemenea, în coloana sonoră personală: integrarea standard a smartphone-ului înseamnă că vă puteți asculta oricând melodiile preferate.

Cameră cu vedere în spate.

Cel mai avansat mers cu spatele.

Camera opțională cu vedere în spate este situată în spatele barei de protecție posterioare în noul up! beats și ușurează atât de mult mersul cu spatele. Imaginea redată de cameră pe ecranul radio din partea din față vă arată ceea ce poate fi neglijat cu ușurință în spate.

Oglinzi exterioare.

Chiar excepționale din exterior.

Chiar și fără a avea sunetul pornit, dumneavoastră și noul up! beats veți atrage întotdeauna atenția. Oglinzile exterioare în culori contrastante creează un contrast stilat cu finisajul vopselei, și evidențiază prezența carismatică a up! beats.

Roți.

Pentru un aspect reușit.

Jantele de 15 inch din aliaj pentru noul up! beats transformă drumul în scena dumneavoastră: capacele colorate ale roților și alte elemente remarcabile oferă modelului ediție specială un aspect inconfundabil care atrage atenția imediat.*

Sharing per Facebook

Rechtlicher Hinweis

Bitte stellen Sie sicher, dass die Empfänger mit dem Erhalt von Werbung per Verlinkung über Facebook einverstanden sind. Vergewissern Sie sich daher vor Verwendung der angebotenen Dienste, ob ein derartiges Einverständnis vorliegt.

»weiter
*) Unele imagini descriu echipamente speciale, disponibile în schimbul unor costuri suplimentare. Anumite detalii ale vehiculelor, prezentate aici, pot varia față de gama actuală de produse germane. Modele eco-up și load-up! nu sunt disponibile în România.
**) Beats, Beats by Dr. Dre, the b logo, și BeatsAudio sunt mărci înregistrate ale Beats Electronics, LLC.
***) După unul până la trei ani sau, într-un climat foarte cald, în termen de un an, folia decorativă poate prezenta semne de uzură și îmbătrânire, în special atunci când este expusă la lumina directă a soarelui. În cazul în care folia decorativă rămâne pe vehicul o perioadă de timp mai lungă, pot deveni vizibile diferențe optice între zona de finisaj a vopselei protejată de folia decorativă și zonele neacoperite.
1) Consum de combustibil, m3/100 km: 5,6 (urban), 3,9 (extra-urban), 4,5 (mixt), emisii CO2 în g/km: 82 (mixt); rata de eficiență: A**

2) Consum de energie e-up!, kWh/100 km: 11,7 (mixt), emisii CO2 în g/km: 0 (mixt); rata de eficiență: A+

Mașinile noastre sunt echipate în mod standard cu anvelope de vară. Din 4 decembrie 2010, există o cerință legală în Republica Federală Germania de a vă echipa mașina cu anvelope M+S sau anvelope pentru toate anotimpurile în caz de polei, zăpadă, lapoviță, gheață sau îngheț pe drumuri. Dealerul dumneavoastră Volkswagen va fi bucuros să vă ajute.

Valorile afișate au fost calculate în conformitate cu metodele de măsurare prevăzute de lege. Valorile nu se referă la un singur autovehicul individual și nu fac parte din ofertă. Acestea sunt prezentate exclusiv pentru a putea face comparație între diferite modele de autovehicule. Consumul de carburant/emisiile de CO2 ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/conținutul energetic al bateriei autovehiculului, ci sunt de asemenea influențate de condus și de alți factori netehnici (de exemplu condițiile de mediu).

Elementele suplimentare de echipamente și accesorii (piese complementare, anvelope, etc.) pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, precum greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, și pot afecta consumul de combustibil / consumul de energie și performanța în același mod ca și condițiile meteorologice și de trafic.

Notă în conformitate cu Directiva 1999/94/CE în versiunea aplicabilă curentă: Informații suplimentare privind valorile oficiale referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 specifice oficiale ale autoturismelor sunt disponibile în ghidul UE „Informații cu privire la consumul de carburant, emisiile de CO2 și consumul de energie pentru autoturisme noi” care este disponibil gratuit la reprezentanțele de vânzare, de la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Straße 1, D-73760 Ostfildern, Germania și la www.dat.de.

Nivelurile de eficiență sunt acordate vehiculelor pe baza emisiilor CO2 ale acestora, ținând cont și de greutatea fără încărcătură a vehiculului. Vehiculele cu eficiență medie sunt evaluate D. Vehiculele care sunt superioare mediei actuale sunt evaluate A+, A, B sau C. Iar vehiculele care sunt inferioare mediei sunt clasificate E, F sau G.

Cifrele referitoare la consumul de combustibil se referă la modelul oferit spre vânzare în Germania. Caracteristicile echipamentelor și consumul de combustibil / consumul de energie pot varia de la țară la țară. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră Volkswagen.